Hei alle små kunstnere der ute! 🎨

Vi i Team Skolebarnas Trafikkalender er helt i ekstase! Både postkassen og eposten vår har vært fylt til randen av deres fantastiske tegninger for konkurransen «Sykkelhjelm er best». Vi er virkelig imponerte over kreativiteten, talentet og engasjementet deres.

En stor applaus til dere alle! 👏🎨

Husk at alle som har sendt inn en tegning vil få årets «Sommerdiplom» i posten. Og det stopper ikke der! Vi har mange spennende premier som venter på sine heldige eiere.

Vinnerne trekkes tilfeldig og vil bli informert direkte i løpet av de neste 1-2 ukene. Og ja, vi vil selvfølgelig dele den gode nyheten her på nettsiden og fortelle litt om de flotte premiene som er på vei til dere.

Så, hold øynene åpne, sjekk postkassen og fortsett å tegne, male og være kreative.

 

Trafikksikker hilsen,

Team Skolebarnas Trafikkalender 🎨🚴‍♂️❤️

Innlegg